Как да пазаруваме?


Как може да пазарувате в нашия магазин?

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Всички цени в сайта са в лева. За всяка доставка можете да получите фактура, без начислен ДДС (Доставчикът не е регистриран по ЗДДС).
В цените на стоки в сайта не е включена цената за доставка. Куриерската услуга се заплаща на спедитора в зависимост от обема и тежестта на пратката. Спедиторът може да ви издаде фактура за транспорта. Изпращаме пратки с  ЕКОНТ или СПИДИ за Ваша сметка. За поръчки над 100 лв. поемаме разходите за доставка.

Стоката може да бъде получена и лично на адрес гр. Бургас, ж.к. Лазур, ул. Батак № 59а

Информация за цените на спедиторските фирми:

http://www.econt.com/tariff-calculator/

https://www.speedy.bg/calculate/

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • Плащане в брой при доставка (наложен платеж)
  • Плащане по банков път чрез нареждане на банков превод по сметка. Сметката можете да видите от проформа фактурата, която ще ви изпратим. Стоката ще Ви бъде изпратена след получаване на плащането.

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Нужна е елементарна регистрация. След което можете да влезнете в меню ПРОФИЛ и да въведете повече данни за вас и вашата фирма, които да улеснят писането на фактури и изпращането на поръчката ви с куриер.

РЕКЛАМАЦИИ

Рекламации относно липсващи количества и явни дефекти се предявяват в момента на получаване на доставка.
При случаи на скрит дефект на стоката или несъответствие с обявените характеристики имате право да предявите рекламация в едноседмичен срок от датата на получаване. Вследствие на рекламацията може да получите отстраняване на дефекта, замяна на продукта или получаване обратно на заплатената сума.
Прани, носени или увредени след доставката стоки не подлежат на рекламация.

Телефон за рекламации: 0887 223 611

ПРАВО ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

В качеството си на потребител Вие имате право да върнете закупената от Вас стока при сключен договор за покупко-продажба от разстояние в срок от седем работни дни от доставянето й, като не е необходимо да посочвате причина за това. Вие сте длъжни да съхранявате получената стока, да не променяте нейното качество и безопасност по време на срока по предходното изречение. При връщане на стоката Вие не дължите допълнителни обезщетения или неустойки.
Правото за връщане на стоки не се прилага в следните случаи:

  • за доставка на продукти, изработени по индивидуална заявка;
  • за стоки, повредени и/или променени след момента на получаването им;

Връщането на продукта става чрез куриерска фирма, за сметка на клиента или лично на адрес: гр. Бургас, ж.к. Лазур, ул. Батак № 59а.

Гарантираме връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта.